Omprofilering

Løft og fornye ditt varemerke med en omprofilering

En omprofilering skal heve og fornye et varemerke, men samtidig beholde dens identitet. Skilt er en stor og viktig del i prosessen som tydelig skal kommunisere den nye profilen. Kontakt oss så hjelper vi deg med omprofileringen.

Alle forskjellige typer skilt som finnes, kommuniserer og informerer om ditt varemerke i tillegg til å skape et helhetsbilde av deres identitet. Ved en omprofilering hjelper vi til med og skreddersy de nye skiltene slik at de tilpasses deres identitet og materiale, slik at uformingen tilpasses den nye profilen.

Empty heading

Uansett om det gjelder en enkel butikk, et kjøpesenter eller en butikkjede, enkeltvise firma i et lokalsamfunn eller et firma med flere avdelinger spredt utover landet, så tar vi hånd om prosjektering, design, produksjon og montering. Vi har levert skilter siden 1980 og vet hva vi gjør.

Når effektfull teknikk tilpasses med vellykket design skapes skilter som gjenspeiler vår samlede kompetanse og erfaring, som blir din trygghet. Vi tar hånd om ditt varemerke.